#SweetMomentsofGlory

Tiense Suiker : fiere en trouwe supporter van Special Olympics Belgium. Wist je dat? Wij hebben een zwak voor alle Special Olympics deelnemers en atleten die met liefde en passie hun sport uitoefenen. Daarom zetten wij hen graag in de kijker. Maak kennis met Tjorven en Walter in het bijzonder en juich samen met ons mee. Met zoete aanmoedigingen deel je dan hun #SweetMomentsOfGlory.

Tjorven & Walter

Tjorven

Tjorven, 23 jaar, Special Olympics klassespeler en ware balkunstenaar. Juich met hem mee tijdens zijn Sweet Moment of Glory.

Walter

Walter, 59 jaar, Special Olympics wielrenner. Het lat legt hij hoog en zijn tempo houdt hij met verve aan. Juich met hem mee tijdens zijn Sweet moment of Glory.

Sweet Wall of Glory
Wat voor zoete en glorieuze momenten waren ons dat op de Nationale Spelen van de Special Olympics! Ditmaal op 29, 30, 31 mei en 1 juni te Sint-Niklaas en Beveren. Bekijk alle Sweet Moments of Glory hieronder!

Meer weten over Special Olympics Belgium?

© 2019 Tiense Suiker – fiere supporter van de Special Olympics Belgium – ContactDisclaimerPrivacybeleidRaffinerie Tirlemontoise